Dünya şampiyonasında Milli Takımın başına getirilen Karaman antrenörlerinden Ali Can dan sonra şimdide Avrupa Şampiyonası için yine Karaman antrenörlerinden genç yaşına rağmen başarılarından dolayı Eylem Yıldırım Bayanlarda Yıldızlar Taekwondo Milli Takımın başında Avrupa Şampiyonasına katılacak.

Ali Can, yaptığı açıklamada, “1-3 Ekim 2019 tarihlerinde Avrupa Taekwondo Birliği (TE) tarafından organize edilen Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası 1-3 Ekim 2019 tarihleri arasında İspanya’nın Marine D’Or kentinde düzenlenecek olan Şampiyonada Karaman ilimizden çıkan bu başarılı antrenörlerle adından söz ettirmeye devam etmekte. Aynı zamanda Duru Bulgur Performans Spor Kulübü bünyesinde çalışmalarına devam eden antrenörlerimiz daha bir çok başarılı sporcu yetiştirme amacında olduklarını söylediler. İlimiz adına gurur verici bu görevden dolayı bizlerde Milli Takımı ve Teknik ekibe başarılar diliyoruz” dedi.

EYLEM YILDIRIM KİMDİR ?

1993 doğumlu Karaman doğumlu Eylem Yıldırım ilk öğretim orta öğretim ve liseyi Karaman’da okudu. Konya Selçuk Üniversitesinde besyo mezunu olan sporcumuz 2004 de Performans Spor Kulübünde Ali Can nezaretinde taekwondoya başladı yetenekli bir sporcu olmasından dolayı miniklerde Türkiye ikinciliğiyle başlayan ve yıldızlarda gençlerde bir çok madalya kazanmayı başardı. Üniversitesite den sonra 2016 da antrenörlüğe başlayan Yıldırım 2019 yılında Bayan Yıldızlar Milli Takımı başına getirildi.