Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda düzenlenen kulüpler arası gençler voleybol müsabakaları 5 erkek, 6 kız takımı olmak üzere toplam 11 spor kulübünden 154 sporcunun kıyasıya mücadelesine sahne oldu.

Beş gün boyunca devam eden müsabakalarda sporcular 2017-2018 sezonunun ilk organizasyonunda liderlik koltuğuna oturabilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Sporcuları tezahüratlarıyla yalnız bırakmayan sporseverler ise tribünlerde yerlerini alarak bu büyük heyecana ortak oldu.

15 Aralık Cuma günü yapılan son gün karşılaşmalarının ardından erkeklerde Spor Lisesi Spor Kulübü (A) takımı ve kızlarda Spor Lisesi Spor Kulübü şampiyon olan takımlar oldu. Genel sıralamada ise, erkeklerde Fatih Lisesi Spor Kulübü ikinci, Spor Lisesi Spor Kulübü (B) takımı üçüncü, Gençlik Spor Kulübü dördüncü, kızlarda Gençlik Spor Kulübü (A) takımı ikinci, Gençlik Spor Kulübü (B) takımı üçüncü ve Fatih Lisesi Spor Kulübü dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürleri Mustafa Karadeniz, Cavit Bardak, Aydın Kaya, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörler tarafından verildi.