SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak Medicana Sivasspor-Antalyaspor maçının biletleri satışa sunuldu.

Sivasspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda 28 Şubat Pazar günü saat 13.30'da başlayacak karşılaşmanın biletlerinin stadyum önündeki gişeler ile www.passo.com.tr internet sitesinden satışa sunulduğu bildirildi.

VIP tribün 15, maraton tribün 10 ve kale arkası gar ile misafir takım tribünü biletlerinin 5 liradan satıldığının belirtildiği açıklamada, ligin 21. haftasında oynanan Medicana Sivasspor-Çaykur Rizespor karşılaşmasını kale arkası gar, maraton ve kapalı tribünden izleyen taraftarların cezası nedeniyle Antalyaspor maçını izlemeyecekleri aktarıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"14 Şubat'ta oynanan Medicana Sivasspor - Çaykur Rizespor müsabakasında, taraftarlarımızın neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı kulübümüz ihtar cezasına çaptırılmış, Futbol Disiplin Talimatının 53/2. maddesi uyarınca ise çirkin ve kötü tezahüratta bulunan kale arkası gar, maraton, kapalı tribünlerine giriş yapan taraftarlarımızın elektronik bilet kapsamındaki kartları 1 maç bloke edilmiştir. Bu taraftarlarımızın Antalyaspor maçında stadyumdaki yerlerini alamayacaktır."