Pazar günü 16.00'da Kemal Kaynaş Stadyumunda Kilis Belediyespor’u konuk edecek olan Karaman Belediyespor, rakibini yenerek üst tura çıkmanın hesabını yapıyor.
Bu sezon Teknik Direktör Nasuh Aköz öncülüğünde Nevşehir kampını tamamlayan Belediyespor, bu maça odaklandı. Hafta başından itibaren antrenman programı ile bu karşılaşmaya yoğunlaşan futbolcular teknik heyet ve yönetimde tek hedef galibiyet. 
Bu maçı kazanarak ligde yeni sezona moralli girmek isteyen Belediyespor’da hazırlık maçlarının ardından Nasuh Aköz lig öncesi takım kadrosunu büyük ölçüde belirledi.
Öte yandan Belediyespor’da aynı grup yer alan takımlardan Niğde Belediyespor ve Osmaniyespor takımları da Türkiye Ziraat Kupasında ön eleme maçına katılıyor.
BELEDİYE'DEN DAVET
Karaman Belediyspor Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar; bu önemli maça takım halinde hazır olduklarını dile getirerek sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını belirtti. Karaman adını üst turlara çıkaracak güçlerinin olduğunu ifade eden Ünüvar, kendi sahamızda oynayacağımız Kilis Belediyespor maçına tüm taraftarları beklediklerini söyledi.