Türkiye genelinde yapılan yarışmalarda göstermiş oldukları performans ve başarılarla tüm dikkatleri üzerine çeken Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcuları yeni bir başarıya imza atmak için gün sayıyor. Birbirinden yetenekli sporcuları ile Türkiye genelinde yakalamış olduğu başarılarının yanına uluslararası başarılarını da eklemeyi bilen Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımı, 2016 ve 2020 olimpiyatlarına emin adımlarla ilerliyor.
03-05 Nisan 2015 tarihleri arasında Ankara ve Gaziantep’te yapılacak yarışlaraşampiyonluk parolası ile çıkmaya hazırlanan Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları son hazırlıklarını yaptıktan sonra 02 Nisan 2015 tarihinde yola çıkacak.
Bisiklet dalında bir marka olan Karaman ilinin ilerleyen yıllar içerisinde Avrupa mücadelesi vermek istediğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,”Kulüp sporcuları Semra Yetiş, Sedef Özçelik ve Ferhat Köse Ankara Kızılcahamam’da yapılacak olan ve olimpiyat için dünya geneli puan verecek yarışmalara katılacak. 
Yine aynı tarihte diğer sporcularımız ise Gaziantep’te yapılacak olan Türkiye geneli yol bisikleti yarışmalarına katılacaklar. Sporcularımızbu yarışmalarda da elde ettikleri başarılar ile Karaman’ı en iyi şekilde temsil etmeye devam edecek. Tüm sporcularımıza ve antrenörümüze şimdiden başarılar diliyorum” dedi.