SAİ Kayseri Erciyesspor, Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında kendi evinde oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Bülent Korkmaz, 8. haftada oynadıkları Çaykur Rizespor maçında alınan 1 puanın deplasman için iyi olduğunu söyledi.

SAİ Kayseri Erciyessporlu futbolcular teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde yapılan antrenmana düz koşu yaparak başladı. Ardından ısınma çalışması yapan oyuncular, antrenmana kondisyon çalışması yaparak devam etti. Takımda sakatlıkları bulunan Necati Ateş ve Cem Can ise düz koşu yaptı.

Antrenmanda konuşan SAİ Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıkları maç ile ilgili olarak değerlendirmede bulundu. Korkmaz, "Çaykur Rizespor maçında son dakikada golün gelmesi beraberliği sevindirdi. Bizim düşüncemizde Çaykur Rizespor maçında kazanmak vardı. Maçta da deplasmanda olmamıza rağmen üstün bir oyun sergiledik. Maçın başında Rizespor’un bize karşı tedbir aldığı kesindi. Çünkü biz iyi hücuma çıktığımız için onlar oyunu kendi bölgelerinde kabul ettiler. Bizim hatamızı beklediler. Rakip 10 kişi kaldı ama bunun işe yaraması için sahanın düzgün olması lazımdı. Maalesef ikinci yarı istediğimiz olmadı. Rakip 9 kişi de kalsaydı saha buna müsaade etmedi. Pas yapabilseydik rakibi daha zor duruma sokabilirdik" diye konuştu.

Korkmaz, Çaykur Rizespor’un duran toplardan etkili olduğunu vurgulayarak, "Maçın devre arasında da söylemiştik, rakibin yapacağı tek şey duran toplardı. Nitekim de öyle oldu. Duran toptan gol yedik. Bunun bazen önüne geçiyor, bazen de geçemiyoruz. Ona rağmen 1 puanla döndük ve rakibimize yenilmedik. Çaykur Rizespor maçında alınan 1 puan deplasman için iyi" ifadelerini kullandı.