Misli.com 3. Lig 2. Grupta ilimizi temsil eden Karaman Belediyespor, kendi adına son derece kritik bir maçı 5-0’lık skorla kazanarak 3. Ligde kalmayı başardı.

Mücadele bugün saat: 15.00’da Kemal Kaynaş Stadyumunda oynandı. Yakup Bakır’ın yönettiği mücadelede maça hızlı başlayan taraf Karaman Belediyespor oldu. Maçın 24. Dakikasında temsilcimiz penaltı kazandı. Ali Sinan Gayla’nın penaltı vuruşunu gole çevirmesiyle temsilcimiz Yozgatspor karşısında 1-0 öne geçti. İlk yarının ilerleyen dakikalarında da konuk ekip karşısında üstünlük kuran Karaman Beledispor 35. Dakikada Hasan Çavdar’ın attığı golle skoru 2-0’a getirdi. İlk yarı 2-0’lık skorla tamamlanırken temsilcimiz soyunma odasına morali yüksek girdi.

Maçın ikinci yarısında da oyunu rakip yarı sahasına yıkan kırmızı-beyazlılar gol arayışını sürdürdü. 77. Dakikada bir gol daha atan Ali Sinan Gayla, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Maçın ilerleyen dakikalarında da rakip kaledeki baskısını sürdüren temsilcimiz 81’de Sabahattin Destici ve 86’da İsmet Yazgan’ın attığı gollerle skoru 5-0’a getirdi.

Maçta son düğün çalmasıyla beraber Karaman Belediyespor aldığı galibiyetle ligde topladığı 37 puanla kümede kaldı.

TEMSİLCİMİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Karaman İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Karaman İl Jandarma Komutanı Albay İsmail Şahin ve Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’te tribündeki yerlerini alarak zorlu mücadelede temsilcimizi yalnız bırakmadılar.