KONYA (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi ekiplerinden Torku Konyaspor'un başkan yardımcısı Kerem Öten, kulüp tarihinde ilk kez Fenerbahçe'yi deplasmanda yendiklerini, bu durumdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige Royal Halı Gaziantep maçında aldıklarını yenilgiyle başladıklarını anımsattı.

Kulüp olarak yenilgiyle morallerinin bozulduğunu belirten Öten, hafta boyunca mağlubiyeti unutturmak için çalıştıklarını dile getirdi.

Öten, Spor Toto Basketbol Ligi'nin 3. haftasında deplasmanda karşılaştıkları Fenerbahçe'yi 74-73 yendiklerini vurgulayarak, "Evimizde aldığımız yenilgiyi, Fenerbahçe deplasmanından elde ettiğimiz galibiyetle unutturduğumuzu düşünüyorum. Tarihimizde ilk kez Fenerbahçe'yi deplasmanda yendik. Galibiyetten dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

 

- "Uşak Sportif karşılaşmasını kazanacağımıza inanıyorum"

 

Hafta sonu sahalarında Muratbey Uşak Sportif'i ağırlayacaklarını dile getiren Öten, şunları kaydetti: 

"Yarından itibaren Uşak Sportif maçına hazırlanmaya başlayacağız. Galip gelmek için tüm kulüp olarak çalışacağız. İnşallah seyircimiz de salonu doldurarak, bize destek verecektir. Taraftarımızı arkamıza aldığımız zaman Uşak Sportif maçını kazanacağımızı düşünüyorum. Fenerbahçe galibiyetinin anlam kazanması için Uşak Sportif maçını kazanmamız lazım. Teknik heyetimize güveniyorum."