Trabzonspor ve Medipol Başakşehir, 27 Ocak 2021 tarihinde TFF'nin düzenlediği Süper Kupa için İstanbul’da sahaya çıkacak. Geçtiğimiz sezonun Ziraat Türkiye Kupası sahibi Trabzonspor ile Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir'in bu heyecanlı karşılaşması 20.45’te A Spor’dan yayınlanacak. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçı Yaşar Kemal Uğurlu , yardımcı hakemleri Serkan Çimen ve Erdinç Sezertan  ve 4.hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

Süper Kupa Öncesi Eksiklikler

TFF Süper Kupa maçı öncesinde Medipol Başakşehir’de bazı eksiklikler bulunuyor. İrfan Can Kahveci, Rafael,Nacer Chadli ve Edin Visca sakatlıkları sebebi ile Medipol Başakşehir kadrosunda bulunmayacak.

Turuncu Lacivertli takımda sakatlıkları sebebi ile uzun bir süre sahalardan uzak kalan ve tedavileri hala devam eden Junior Caiçara ve Boli Bolingoli-Mbombo ‘da Süper Kupa maçında yer alamayacak.

Trabzonspor cephesinde ise geçtiğimiz günlerde İttifak Holding Konyaspor müsabakasında sağ ayak bileği kırılan ve ameliyat olan Abdülkadir Ömür Süper Kupa müsabakasında yer alamayacak.

İki takımda da eksikler olmasına rağmen seyir zevki yüksek bir mücadele beklentisi tüm futbol severler tarafından bekleniyor. Daha önceki lig karşılaşmalarında olduğu gibi bol gollü ve heyecan kat sayısı yüksek bir maç olması kuvvetle muhtemel bu karşılaşmada yenen taraf kupayı da müzesine götürmüş olacak.

TFF Süper Kupa Muhtemel İlk 11’leri 

Trabzonspor Muhtemel İlk 11’i : Serkan Asan, Uğurcan Çakır ,Caleb Ekuban,Djaniny,Berat Özdemir, Edgar Le,Vitor Hugo,Marlon,Abdulkadir Parmak, Lewis Baker,Nwakaeme

Abdülkadir Ömür ve Anders Trondsen sakatlıkları nedeni ile bu maçta forma giyemeyecek.

Medipol Başakşehir Muhtemel İlk 11’i: Mert Günok, Muhammet,Leo Duarte,Epureanu,Mehmet Topal, Crivelli,Gulbrandsen,Deniz Türüç,Hasan Ali Kaldırım,Mahmut Tekdemir,Berkay Özcan.

Nacer Chadli, Júnior Caiçara, Edin Visca, Rafael, Boli Bolingoli-Mbombo ve İrfan Can Kahveci sakatlıkları ve süren tedavileri nedeni ile bu maçta forma giyemeyecek.

Oley.com ayrıcalığı ile siz de iddaa oynayabilir, Süper Kupa maçları ile birlikte tüm maçları takip edebilirsiniz.