Kırıkkale Valiliği himayelerinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından Kırıkkale’de düzenlenen Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. Etap’ı Kırıkkale’de tamamlandı. Ödül törenin de yapılan çekilişle 30 talihli tamamen Kırıkkale üretimi olan “Kırıkkale Anadolu” markalı bisikletin sahibi oldu.

23 Eylül 2022 tarihinde başlayan Türkiye Bisiklet Şampiyonası 7. Etap’ın son gününde ödül törenine Kırıkkaleli vatandaşların ilgisi yüksek oldu. 33 ilden gelerek Kırıkkale’de kıyasıya mücadele eden sporcular, parkur boyunca Kırıkkale’nin tarihi ve kültürel yerlerine tanık oldular. Kırıkkale Valiliği himayelerinde düzenlenen ve 3 gün boyunca devam eden şampiyonada Genç Erkek, Genç Bayan, U17 Erkek, U15 Erkek, U17 Bayan, Master Erkek 35+, Master Erkek 40+, Master Erkek 45+, Master Bayan, Master Erkek 50+, U15 Bayan, Master Erkek 55+ ve Master Erkek 60+ kategorilerinde yarışlar yer aldı.

Yarışmaya Karaman’dan katılan Akın Optik sahibi Kürşat Akın, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye şampiyonu oldu. Akın ayrıca katıldığı Master Erkek 45+ kategorisinde de birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu.