Türkiye Basketbol 3. Lig’de (TB3L) mücadele eden Bilecik Belediyespor’da bir basketbolcu takımdan ayrılırken bir diğer oyuncunun ise ayrılacağı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre, bu sene büyük umutlar ile TB3L mücadele etmeyen başlayan Bilecik temsilcisi Bilecik Belediyespor’da, 9 hafta sonunda alınan 8 mağlubiyet 1 galibiyet ile moraller son derece bozuk. Moral bozukluğunun yaşandığı bugünlerde takımın 17 forma numaralı oyuncusu Egemen Arıkan’ın takımdan ayrılmak istemesi ve akabinde Aydın’a yerleşerek Aydın Belediyespor ile anlaşması takım içindeki dengeleri iyice bozdu. Ayrıca bu hafta hiç oynamayarak benchte oturan takımın 10 numaralı oyuncusu Uğur Arı’nın ise yakın çevresine “Ben buraya oynamaya geldim, eğer oynamayacaksam ben gideyim” dediği iddia edildi.

İddialara ilişkin Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut ise, Egemen’in takımdan ayrıldığını, Uğur’un da kendisinden böyle bir talepte bulunmadığını ve takımda mutlu olduğunu belirterek, “Aldığımız mağlubiyetlerden oyuncular olumsuz etkilendi. Bu nedenden dolayı bazı sıkıntılar yaşıyoruz” dedi.