TFF 3. Lig’in 7. haftasında Karaman Futbol Kulübü evinde Eynesil Belediyespor’u konuk etti. Temsilcimiz maçı 3-1 kazanırken ligdeki liderliğini sürdürdü. Maçı tribünden takip eden Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, alınan galibiyet sonrası Karaman Futbol Kulübünün soyunma odasına inerek futbolculara jest yaptı. Akkoyun’u alkışlar ve tezahüratlarla karşılayan futbolcular kulüp yönetiminden prim sözü de aldılar.

Soyunma odasında galibiyet sevinci renkli görüntüleri beraberinde getirirken, Vali Akkoyun futbolcularla konuştu. Ligin meşakkatli bir yol olduğunu ifade eden Akkoyun, “Bu sezon sonuna kadar sürecek bir maraton. Her zaman yüreğinizi koyun Karamanspor gibi oynayın. Biz hep arkanızdayız yüreğimiz sizinle. Sizin böyle mücadelenizi gördükçe biz her zaman size daha fazla destek olacağız. Yönetim yanınızda, milletvekillerimiz burada, bütün şehir arkanızda size de düşen bir Karamanspor gibi böyle yüreğinizi ortaya koymak.” dedi.

“KARAMAN BUGÜN BİRLİK OLDU”

Soyunma odasında olan Karaman Futbol Kulübü Onursal Başkanı Mehmet Ali Han ise yaptığı konuşmada, “Karaman bugün birlik oldu. Bizim buna ihtiyacımız vardı gerçekten Karaman’ın buna ihtiyacı vardı. Hayal ettiğimiz bütün Karaman’ın kulübü olma niyetimiz inşallah devam ediyor. Bu hususta Karaman’ın tanıtımı için bütün gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

Vali Akkoyun’a AK Parti Karaman Milletvekilleri Dr. Recep Şeker, Av. Selman Oğuzhan Eser, CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan ile  Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek eşlik etti.