Kemal Kaynaş Stadyumunda oynan mücadeleyi hakem Mehmet Terece yönetti. İlk yarıda her iki takım karşılıklı ataklarda bulunsalar da gol perdesi açılmadı. Maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında ise taraftar desteğini arkasına alan Karaman Futbol Kulübü rakip kaleyi sürekli yokladı. Rakip kalede baskını arttıran temsilcimiz yakalı fırsatları değerlendiremedi.

Golsüz eşitlik ile biten mücadelede 1 puanı hanesine yazdıran Karaman Futbol Kulübü, liderliğini ilgin 5’inci haftasında da sürdürdü.

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan Akdoğan, Baro Başkanı Oktay Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Abidin Çağlayan, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu da tribündeki yerlerini alarak Karaman Futbol Kulübüne destek verdiler.

TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ HINCA HINÇ DOLDURDU

TFF 3. Lig 2. grubun beşinci haftasında zorlu rakibi Alanya Kestelspor’u konuk eden Karaman Futbol Kulübünü taraftarlar yalnız bırakmadı. Onursal Başkan Mehmet Ali Han’ın çağrısını karşılıksız bırakmayan taraftarlar, Kemal Kaynaş Stadyumuna akın etti. Hınca hınç dolan stadyumda yaklaşık 2 bin taraftar tribündeki yerlerini alarak şehrinin takımına destek verdi.

“TÜRK DİLİNİN BAŞKENTİ’NDE KÜFÜRE KARŞIYIZ”

Kırmızı-beyazlı ekibin futbolcuları bir kez daha takdirleri topladılar. Maça “Türk Dilinin Başkenti’nde küfüre karşıyız” pankartı ile çıkan futbolcular taraftarlar tarafından alkışlandılar. Futbolcuların yapmış olduğu bu hareket ise 7’den 70’e bütün futbolseverlerin beğenisini topladı.