Türkiye Satranç Federasyonu Karaman İl Temsilciği, Danış Kitabevi’nin destekleriyle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hızlı Satranç Turnuvası düzenleyecek.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada: “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Hızlı Satranç Turnuvası” Kültür Sokağı Danış Kitabevi 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü yapılacaktır. Turnuvanın başlama saati 17.00'dır.
Turnuva Açık olmak üzere tek kategoride, 10' eklemesiz tempoda ve 6 tur üzerinden oynanacaktır. Turnuvaya başvurular 5 Temmuz 2022 saat 23.00'ye kadar çevrimiçi olarak "TURNUVA KAYIT" bölümünden yapılacaktır.
TSF Covid 19 Çalışma Prensipleri Komisyonu Etkinlikler Rehberi hükümleri geçerlidir. Turnuvamız ile ilgili detaylı bilgilere turnuva yönergesinden ulaşabilirsiniz.
Turnuvamıza Danış Kitabevi destek verecektir. Turnuvaya katılan sporcularımızın 6 Temmuz 2022 Saat 16.30'a kadar kayıt kontrollerini mutlaka tamamlamaları gerekir” ifadelerine yer verildi.