Genel Sekreter olarak göreve başlayan Ali Yener Terlemez'den boşalan Genel Sekreter Yardımcılığı görevi başarılı bir isme verildi.

Karaman İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü'nde inşaat mühendisi olarak yaklaşık 10 yıldır görev yapan Ali Zeybek, Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirildi.

Çalışkanlığı ve genç yaşına karşın tecrübesi ile de sevilen Zeybek, geçtiğimiz günlerde yeni görevine başladı.

ALİ ZEYBEK KİMDİR

1986 yılında Ermenek ilçesinin Güneyyurt Kasabasında dünyaya geldi. İlkokulu Güneyyurt Kasabası İlkokulunda ve Konya’da, Ortaokulu ise İçeri Çumra Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ermenek Zübeyir Gündüzalp Kolejinde okudu.

Lise öğrenimini Karaman Anadolu lisesinde tamamlayan Ali Zeybek, 2010 yılının Şubat Ayı'nda Erciyes Üniversitesi Yozgat Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden lisans diplomasını almaya hak kazandı.

Halen Selçuk Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Ulaşım Anabilim Dalın’da tez aşamasında öğrenimine devam etmektedir. İlk olarak bir yıl boyunca saha mühendisi pozisyonunda üst yapı işlerinde çalışmalar yaptı, 2012 Nisan Ayı'ndan bugüne kadar Karaman il Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nde görevini sürdüren Ali Zeybek evli ve iki çocuk babasıdır.