Karaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Önder Demirkollu, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, İletişim Başkanlığı Konya Şube Müdürü Rahmi Dalmaç ve Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ali Aktaş’ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Gazeteciler Cemiyetinin Karaman’da yapmış olduğu çalışmalar ve yerel basının durumu hakkında bilgiler veren Demirkollu, kabullerinden dolayı il müdürlerine teşekkür etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren il müdürleri Demirkollu’ya çalışmalarında başarılar dilediler.

KARABULUT, PROJE HAKKINDA BİLGİLER VERDİ

Ziyarette, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Tuncay Karabulut, Mevlana Kalkınma Ajansı(MEVKA) ile birlikte basına mensuplarına katkı sağlayacak olan bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi. Proje kapsamında Konya’daki kamu kurumu ve kuruluşlarının basın biriminde çalışan personellere fotoğraf çekme kuralları, haber yazım teknikleri ile protokol kuralları gibi konularda eğitimlerin verildiğini dile getiren Karabulut, yoğun katılım olduğunu ve yaklaşık 430 kişiye alanında uzman kişiler tarafından internet ortamında bilgilendirildiğini ifade etti.

Projenin Mayıs ayında diğer illerde de uygulanacağını sözlerine ekleyen Karabulut, eğitimlerin ilçelerdeki kişilere de verileceğini söyledi. Karabulut, projenin Karaman’da da aynı şekilde gerçekleştirileceğini ve basın mensuplarına katkı sağlayacağını vurguladı.

Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.