CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, İl Genel Meclisi Adayları Sami Sesal ve Hasan Ehliz ile birlikte 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Yazılı, Pınarbaşı, Yılangümü, Göçer, Dağkonak, Çatak, Çukurbağ, Narlıdere, Burhan ve Morcalı köylerini ziyaret eden CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, hemşehrilerinden destek istedi.

Ziyaretleri sırasında köylülerle sohbet edip çiftçilerin ve hayvan yetiştiricilerinin yaşadığı sıkıntıları dinleyen Ünver, ülkemizde çalışan ve üreten kesimin üretimden hak ettiği payı alamadığını ifade etti.

CHP’nin çiftçiden, üretimden ve emekten yana politikalarını anlatan Ünver: “Yüksek girdi maliyetlerini karşılayamayan, hükümetin ithalat politikaları altında ezilen, düşük ürün fiyatları yüzünden tarlasını, toprağını terk etmek zorunda kalan çiftçimiz, köylümüz bilmelidir ki; CHP tüm bu sorunların kalıcı çözüm adresidir. Bugün yaşanan ekonomik sıkıntılara kalıcı hiçbir çözüm üretmeyen iktidar partisi, her bir metre karesinden bereket fışkıran topraklarda vatandaşı tanzim kuyruklarına muhtaç etmiştir. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’ye destek veren herkes, büyük bir değişimin ve gelişimin kapısını aralamaya, Türkiye’nin ve Karaman’ın makus talihini yenmesine öncü olacaktır.” diye konuştu.