Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesine bağlı Kızılkuyu köyünde 7 Aralık tarihinde Aliye ve Mehmet Şimşek’e ait olduğu öğrenilen ahırda henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, ahır ise kullanılamaz hale geldi.

Ahırı yanan Aliye ve Mehmet Şimşek’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kazımkarabekir Ziraat Odası Başkanı Muammer Harmandar ile Köy Muhtarı Recep Yaralı, yangının çıktığı ahırda incelemelerde bulundular.

Kâzımkarabekir Ziraat Odası Başkanlığı, yangından dolayı mağdur kalan Aliye ve Mehmet Şimşek için yardım kampanyası başlattı.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Allah beterinden korusun, ateş düştüğü yeri yakar.  Değerli üyelerimiz çıkan yangında ahırı yanmış, yangın sonrasında ahır tamamen kullanılamaz hale gelmiştir. Aileye yardımcı olmak isteyenler, Kızılkuyu Köy Muhtarı ile irtibata geçerek yardımda bulunabilirler. Zor durumda olan ailenin yaralarını inşallah birlikte saralım. Allah yardımlarınızı kabul etsin.”

İrtibat Köy Muhtarı Recep Yaralı

Tel: 0 (543) 590 05 22

Aliye ŞİMŞEK

İBAN: TR89 0006 2000 7700 0006 6285 17