Karaman'da 30 yıldır fotoğraf sektöründe hizmet veren ''Eda Fotoğrafçılık'' 3. şubesini Karaman'ın Kazımkarabekir İlçesi'ne açtı. Kazımkarabekir Hükümet Konağı karşısı Çelebi Ticaret yanı No:12 de hizmete giren Eda Fotoğrafçılık Kazımkarabekir Şubesi ilçede ilk fotoğrafçı olma özelliğini de taşıyor. 
İş yeri sahibi Ali Çatav da Kazımkarabekir'e bir ilki kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, ''Kazımkarabekir İlçemize profesyonel anlamda ilk müessesemizi kazandırdık. Burada iş yerimizde yeni ehliyet ve kimlik kartları için biometrik fotoğraf çekimi, düğün & nişan & sünnet doğal çekimi, mezuniyet fotoğrafları çekimi yapacağız. Bunun yanı sıra Kazımkarabekir halkımızın hizmetine fotoğraflı davetiye çeşitlerimizi, resimli halı çeşitlerimizi ve  hediyelik eşya çeşitlerimiz olan sihirli kupalar, puzzlelar, kalpli yastıklar ve yüzlerce çeşit sunacağız. Hafıza kartı gibi elektronik eşyalarında iş yerimizde satışını gerçekleştirerek burada ki ilçe halkımıza geniş imkanlar sunacağız.'' dedi.
Eda Fotoğrafçılık Kazımkarabekir Şubesi'nin resmi açılışının 05.02.2016 Cuma günü saat: 13:30 da gerçekleşeceğini bildiren Çatav, tüm Karaman ve Kazımkarabekir halkını açılışa davet etti. 
Ali ÇATAV
İrtibat Tel; 0507 890 30 00