Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Piri Reis Erkek Yurdu ve Nefise Sultan Kız Yurdunda kalan üniversite öğrencileri, Karamanlı şehitler Piyade Sözleşmeli Er Oğuzhan Küçük ve Tnk. Er Mustafa Altunbaş'ın baba ocağını ziyaret ederek, şehit aileleriyle bir araya geldiler.

Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette üniversite öğrencileri, “Şehitlerimizin geride kalan anne-baba eş ve çocukları ile kardeşleri milletimizin ve devletimizin en kutsal emanetleridir. Aziz vatan toprakları şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları sayesinde bizlere vatan olmuştur. Şehitlerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.” dediler.

Düzenlenen ziyarette şehit annesi Şerife Küçük, şehit oğlu hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Şehidinin fotoğraflarını ve hatıralarını üniversite öğrencileri ile paylaşan Küçük ailesi kendilerini ziyaret eden öğrencilere ve ziyarete vesile olan Gençlik ve Spor ailesine teşekkür etti.

Şehit ailesi ziyaretinde tüm şehitler için Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken ve dualar yapılırken, ziyarette ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanan hediyeler şehit ailelerine takdim edildi.