İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar ve İl Genel Meclisi Üyeleri, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül’ü ziyaret etti.

Nezaket ziyaretinde, İl Genel Meclis Başkanı Adem Kapar ve beraberindekiler, Rektör Akgül ile bir süre sohbet ederek yeni açılacak Diş Hekimliği Fakültesi ve daha önce açılması kararlaştırılan Tıp Fakültesi ile ilgili son gelişmelerin yanı sıra, Karaman’daki projeler, üniversite-şehir bütünleşmesi ve ülke gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundular.

Rektör Akgül de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sonra erdi.

Kapar, Rektör Akgül’ü ziyaretlerinin ardından Karaman Müftüsü Muhammet Lütfi Ketenci’yi de ziyaret ederek, geçtiğimiz günlerde Hakk’ın rahmetine kavuşan Babası İsmail Ketenci için taziye dileklerini iletti.

Başkan Kapar ve Meclis Üyeleri aynı zamanda Karaman’da Diyanet İşleri’nin yürüttüğü proje ve faaliyetler ile ilgili de görüş alışverişinde bulunmalarının ardından ziyaretlerini sona erdirdiler.