Karaman Güzel Sanatlar Lisesi’nin öğrencilere yönelik olarak düzenlemiş olduğu “Kariyer Günleri” adlı programın yeni konuğu lisenin eski öğrencilerinden Zehra oldu. “Cennetten Çiçek” adlı parçasıyla ismini duyuran Zehra mezun olduğu okulu ziyaret öğretmenlerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretler ilgili olarak yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“Karaman Güzel Sanatlar Lisesi olarak öğrencilerimizin sanat dünyasının önemli isimleri ile buluşma fırsatı sağlamanın yanında, öğrencilerimizde kariyer bilincini oluşturmak ve bakış açısı kazandırmak, kişisel gelişim süreçlerine katkıda bulunarak mezuniyet sonrasında karar verme aşamasında doğru tercihler yapabilmelerini ve geleceklerini doğru yönlendirebilmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlediğimiz “Kariyer Günleri” programımızda bu yıl ilk olarak eski öğrencilerimizden Zehra'yı ağırladık.

2020 yılının sevilen parçası "Cennetten Çiçek mi Topluyorum" ile çok beğenilen ve milyonlarca dinlenen Zehra, okulumuzu ziyaret etmiş ve kariyeri hakkında öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirmiştir. Karaman Güzel Sanatlar Lisesi’ndeki öğrencilik yıllarını özlemle hatırladığını, okulunu bir yuva, ev olarak gördüğünü ve burayı ziyaret etmenin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Zehra, öğretmenlerine ve idarecilerine de verdikleri emekler için teşekkür etti.

Öğrencilerimizin sorularına içtenlikle ve özveriyle cevap veren Zehra her insanın yeteneklerini çalışarak, gayret ederek geliştirebileceğine ve hayallerinin gerçekleşmesi için temel iki şeyin çalışmak ve inanmak olduğuna vurgu yaptı. Okulumuz Müdür Yardımcısı Sayın Özgür Havuççu'nun Zehra'nın öğrencilik anılarını anlatırken yaşamış olduğu duygusal anlar hepimizi etkiledi. Güzel Sanatlar Lisesi olarak bir aile olduğumuzu bir kez daha hissettiğimiz bu samimi programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Sanat dünyasında başarılı adımlar atan daha çok Zehralar yetiştireceğimize inancımız tam.”