Konuşmacılara plaketlerini veren Ünver, daha sonra; CHP Ermenek İlçe Başkanlığı ve Ermenek esnafı ile Kazancı Beldesi, Gökçekent, Çatalbadem, Yalındal ve Görmeli köylerini ziyaret etti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Karaman'ın sesi olan ve sıkıntılarını dile getiren CHP Karaman Milletvekili Av. İsmail Atakan Ünver, meclisin tatil olmasını fırsat bilerek teşekkür ziyaretlerini sürdürdü. Önceki gün başlayan ve 4 Ağustos'ta son bulacak olan,  Ermenek'in tarihinin ve geleceğinin konuşulduğu; "Uluslararası Geçmişten Günümüze Ermenek ve Çevresi Sempozyumu"na katılıp, sempozyumun açılış oturumundaki konuşmacılara plaketlerini verdi.

Daha sonra, Ermenek Merkez, Kazancı Beldesi ile Gökçekent, Çatalbadem, Yalındal ve Görmeli köylerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinde verdikleri destek için teşekkür eden Ünver, vatandaşın sıkıntıları ile tek tek ilgilendi. Vatandaşların dertlerini dinleyen Ünver, sorunların çözümü hususunda elinden geleni yapacağını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Bu güne kadar hak ettiği değeri ve ilgiyi göremeyen Karaman; bundan sonra en iyi şekilde temsil edilecek. Görmezden gelinen, ötelenen veya ertelenen sorunlarımızı TBMM'de dile getirecek, Karaman olarak hakkımızı arayacağım. Bundan şüpheniz olmasın."