Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan başkanlığında yapılan toplantıda, gündem maddeleri müzakere edilerek kararlar alındı.

Tüm dünyada devam eden koronavirüs salgınından dolayı sağlık ve huzur temennisinin sunulduğu toplantıda, Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, salgın tedbirleri kapsamında yapılan çalışmalar ile üyelerin hizmet binasına gelmeden, online yapabilecekleri işlemler hakkında bilgi paylaştı. Ayrıca, pandemi sebebiyle üyelerin kendi sektörlerinde yaşadığı sorun ve çözüm önerilerinin ilgili kurum, kuruluşlara ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) iletildiğini belirtti.

Karaman TSO Meslek komite başkanları, Mart ayından bugüne kadar meslek komiteleri tarafından yapılan çalışmalar ile kovid-19 kapsamındaki tedbirlere ilişkin bilgi sundu.

Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, toplantının sonunda yaptığı konuşmada, toplantıya katılımdan memnun olduğunu belirterek, iyi dileklerini paylaştı. Pandemi sürecinden dolayı, herkesin genel tedbirlere hassasiyetle önem vermesi gerektiğini vurguladı.

Hitapların ve gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından, iyi dileklerin sunulmasıyla toplantı sona erdi.