Karaman'da yıllardır enfes kavurması ve kuru fasulyesi ile meşhur Zemzem Restoran, Karaman mutfağına kazandırdığı yeni lezzetler ile damaklarda eşsiz iz bırakıyor.

Karaman’da lezzet adamı denilince akla ilk gelen Zemzem Restoran Sahibi Ahmet Durmuş, ABD merkezli 'alışveriş çılgınlığı' kampanyasına 'Kara Cuma' adı verilerek Müslümanların kutsal gününe hakaret edilmesine tepki vererek “Kara Cuma Değil, Mübarek Cuma” kampanyası başlattı.

Lezzet adamı Durmuş, kampanya kapsamında hazırladığı özel menü ile Karaman’da ilklere imza atmaya devam ediyor.

Ramazan aylarında bile Karaman’daki restoranların böyle bir menüyü böyle bir fiyata vermediklerini ifade eden Durmuş, şunları söyledi;

“Müslümanların kutsal günü olan Cuma gününe yapılan terbiyesizlik sonrası ben de bir Müslüman olarak Cuma günümüzü güzelleştirmek adına böyle bir kampanya başlattım. Kampanya dahilinde Pöç Tandır + Keşkek + Salata + İçecek menümüz sadece 20 TL’dir. Bu kampanyamız her Cuma uygulanacaktır. Ayrıyeten Pöç Tandır, Paça İşkembe ve Beyin Çorbası hafta içi tam gün servisimiz devam ediyor. Pöç Tandır, sadece zemzeme aittir. Tüm Karaman halkımız davetlidir.”