Yol, kaldırım ve asfalt çalışmalarını yakınen takip eden Osmangazi Mahallesi Muhtarı Ramazan Kepir belediye ekiplerinin titiz çalışmalarından dolayı Başkan Çalışkan başta olmak üzere tüm çalışanlara teşekkür etti.

Osmangazi Mahallesi Muhtarı Ramazan Kepir yaptığı açıklamada, "Mahalle mahalle olalı böyle hizmet görmedi. Son bir yıl içerisinde mahallemize Kuran Kursu imar çalışması, Abdülhamit Han Viyadüğü, Şehit Ahmet Yılmaz Parkı yenileme çalışmaları yapıldı. Hanımlarımıza hizmet edecek olan Kadınlar lokali ise tamamlanmak üzere. Bir yandan da mahallede asfalt ve kaldırım çalışmaları ile Alparslan Türkeş Bulvarı yol yenileme çalışmaları devam ediyor.

Mahalle sakinleri adına Karaman Belediye Başkanımız Ertuğrul Çalışkan'a ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Yapılan açıklamada mahallenin eksiklerini de aktaran Muhtar Kepir, “Mahallemizin semt spor sahası eksiği var. Bununla ilgili Belediye Başkanımız, SGK binası yanındaki Seyran Park'ın revize edilerek bu alan içerisinde semt spor sahası yapılabileceğinin müjdesini verdi. Bunun haricinde mahallemize bir anaokulu yapmak istiyoruz. Fakat bu işe uygun arsa olmadığı için arsa bulma çalışmamız devam ediyor." şeklinde konuştu.