Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Aksaray'da düzenlenen, Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası’nda 6 kategoride mücadele eden bedensel engelli sporcu Neslihan Kılıçoğlu, üç Avrupa barajını geçerek milli takıma seçilme hakkı elde etti.

Aksaray Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen şampiyonada 50 metre sırt üstü, 100 metre serbest, 50 metre serbest, 200 metre serbest ve 150 metre karışık stilde Türkiye Şampiyonu olan Kılıçoğlu, 100 metre kurbağalamada ise Türkiye ikincisi oldu.

Antrenörü Aziz Hopyar ve Babası ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Neslihan Kılıçoğlu, “Çalışmalarıma yoğun bir tempoda devam ediyorum. Tedavi amaçlı başladığım yüzme sporunda bugün Türkiye dereceleri almak beni fazlasıyla mutlu ediyor. En büyük hedeflerimden biri de ülkemi Avrupa arenasında başarıyla temsil etmek. İnşallah hedeflerimi en kısa zamanda gerçekleştirerek bayrağımızı Avrupa arenasında dalgalandırmak istiyorum. Sizlere de verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Neslihan’ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirten antrenör Aziz Hopyar, vermiş olduğumuz desteklerden ötürü gazetemize çok teşekkür ettiğini belirtti.

Bizlerde Karaman Gündem Gazetesi olarak gururumuz Neslihan Kılıçoğlu’na başarılarının devamını diliyoruz.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.