Karaman’da ikamet eden evli ve üç çocuk babası Ali Topçuer zor günler geçiyor. Ali Topçuer’in eşi Hasibe Topçuer'e yıllar önce Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde kolon kanseri teşhisi konuldu. Yapılan araştırma sonucunda Topçuer Ailesi’nin 3 çocuğunun da kolon kanseri olduğu saptandı. Bununla birlikte Topçuer Ailesi için zorlu günler başladı. Ali Topçuer ve Hasibe Topçuer ilk olarak kolon kanserine 2016 yılında 24 yaşındaki kızları Huriye Topçuer’i kurban verdi. Gençliğinin baharında hayatını kaybeden kızlarının acısına üzülemeden diğer çocukları 30 yaşındaki Mustafa Topçuer’de yoğun bakıma alındı. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gören Mustafa Topçuer’in de hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Ailenin en küçük ferdi 21 yaşındaki Ahmet Topçuer de Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi görmeye başladı. Ahmet Topçuer’in de tedavi sürecinin başlamasıyla aile adeta çaresiz kaldı. Aileye bakacak kimsenin kalmaması nedeniyle aile yardıma muhtaç hale geldi. Tedavi masraflarını bile karşılayamayan aile yardımseverlerden yardım ve dua istedi.

YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Bu duruma duyarsız kalmayan gazetemiz yazarı ve iş adamı Celal Arslan yardım kampanyası başlattı. Celal Arslan bu duruma duyarsız kalınmaması gerektiğini belirterek, “Durumunu yakinen çok iyi bildiğim bir dava arkadaşımız Ali Topçuer ailecek çok zor durumdadır. Hanımı kanserle mücadele ediyor. 24 yaşındaki gencecik kızı Huriyemizi 2 yıl önce kanserden kaybettik. Şimdi ise büyük oğlu Mustafa Topçuer, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakımda tedavi görüyor. Mustafamızın sağlık durumu da çok kritik. Bunun yanı sıra Ali Topçuer’in küçük oğlu Ahmet de kanser ile mücadele etmeye başladı. Bu ailenin hiçbir geliri yok ve durumları gerçekten çok perişan. Elinizden gelen her ne ise Allah rızası için yardım edelim. Ben bizzat şahsım olarak kefilim. Yardımlarımızı esirgemeyelim ve bu ailemize sahip çıkalım.” dedi.

Yardım etmek isteyenler için iletişim numaraları;

Ali Topçuer: 0542 232 13 44 

Celal Arslan: 0532 068 76 86