Karaman’da özellikle hafta sonlarının vazgeçilmez mekanı haline gelen Truva Park Sosyal Tesisleri, köy usulü serpme kahvaltısıyla damaklardaki lezzeti unutmaz hale getiriyor. Aileler gönül rahatlığıyla kahvaltıları yaparken çocuklar ise özel eğitmenler tarafından midilli atları unutulmaz anlar yaşıyor.

Truva Park Sosyal Tesisleri nezih ortamı ve profesyonel kadrosu sizlerde unutulmaz anılar bırakacak. Şehrin gürültüsünden uzak, doğal ve dinlendirici havası ile sevdiklerinizle birlikte mükemmel vakitler geçirebileceksiniz. Karaman’da ilk defa 6 sosyal tesisi bir arada buluşturan Truva Park Sosyal Tesisleri, bünyesinde Restaurant, Düğün Salonu, At Çiftliği ve Binicilik Eğitimi, Açık Hava Kır Kahvaltısı, Hayvanat Bahçesi, Çocuk Oyun Alanını bulunduruyor.

Profesyonel Şefler ve gerçek ustalar tarafından hazırlanan eşsiz lezzetli yemeklerini, siz müşterilerine sunmaya devam eden Truva Park Sosyal Tesisleri, ferah ve temiz dekoratif mekanını size ve sevdiklerinize açıyor.

Dillere destan düğünler Truva Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşiyor. Üstün organizasyon şeması ile düğün, nişan, sünnet vb. özel gün ve gecelerinizde sizlere anın tadını çıkarmak kalıyor. Özel kır bahçesinde veya kapalı alanında özel programlarınızda sizlere yüksek kalitede hizmet veren Truva Park Sosyal Tesisleri, memnuniyet garantisi veriyor.

Birbirinden güzel atlarını, özel eğitimciler ve usta seyisler tarafından yetiştiren Truva Park Sosyal Tesisleri’nde ister atlarla size ayrılan alanda turlayın, isterseniz profesyonel binicilik eğitimi alın. Ayrıca Truva Park Sosyal Tesisleri, çocuklarınız için özel eğitimli midilli atlarını da bünyesinde bulunduruyor.

Güne kır bahçesinde eşsiz serpme kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Birbirinden doğal ve lezzetli kahvaltılıklar ile zengin ve doyurucu serpme kahvaltısını Truva Park Sosyal Tesisleri’nde denemelisiniz.

Hayvanlar aleminin minik kahramanlarını, Truva Park Sosyal Tesisleri’nin bünyesinde olan mini hayvanat bahçesinde görebilirsiniz. Profesyonel veterinerler tarafından özel bakım gösterilen hayvanlar size ve çocuklarınıza eğlenceli zamanlar yaşatacak.

Sizler menülerinizi yerken, çocuklarınız ise özel bakıcılar ile Çocuk oyun alanında Truva Park Sosyal Tesisleri’nin tadını çıkaracak. Rengarenk ve güvenli çocuk oyun alanı tam çocuklarınıza göre dizayn edildi.

Sizler de vakit kaybetmeden Truva Park Sosyal Tesisleri’ni ziyaret edin. 

TRUVA PARK SOSYAL TESİSLERİ

Ereğli yolu 5. Km / KARAMAN

0338 224 15 58 – 0544 624 70 60