Ermenek'te, Kaymakam Hacı Osman Hökelekli'yi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz'ü ziyaret ederek yarışma hakkında bilgi veren Ufka Yolculuk ekibi, sırasıyla Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde de bir dizi ziyarette bulundular.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde, Kaymakam Hacı Osman Hökelekli'ye ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz'e yarışmayla ilgili bilgi aktaran Salih Yılmaz, bu yıl 10.’su yapılacak Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmalarının konusunun “Sağlıklı Düşünme” olduğunu, “Birde Sağlıklı Düşün” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek yarışma ile ilgili genel bilgiler verdi. Salih Yılmaz, bu yıl yetişkin kategorisinin de eklenerek ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin olmak üzere toplam 4 kategoride online yarışma yapılacağını, yarışma ile ilgili kayıt ve detaylara ufkayolculuk.com sitesinden ulaşılabileceğini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Kaymakam Hacı Osman Hökelekli  "Sağlıklı Düşünme" konusunun toplumda büyük öneme sahip olduğunu belirterek, yarışma için hazırlanan kitapların özenle hazırlanmış olduğunu ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Açıkgöz, yarışma konusunun ve kitaplarının güzel bir çalışma olduğunu, okumayı teşvik için yarışmaların önemli olduğunu ve öğrencileri yarışmaya teşvik ettiklerini söyledi.

Ziyaret esnasında Ufka Yolculuk Yarışma kitapları hediye edildi. Ziyaretler günün anısına çektirilen hatıra fotoğraflarıyla tamamlandı.