İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş’ın eşlik ettiği ziyarette Vali Işık, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Süleyman Selim Akkuş’tan birliğin Karaman’daki faaliyetleri ve çalışmalarıyla süt üretiminin artırılmasına yönelik proje hakkında bilgiler aldı.

Birlik binasında incelemelerde bulunan Vali Işık, ilimizin tarım ve hayvancılık sektörü yönünden önemli bir noktada olduğunu belirterek, sahip olduğumuz üstünlükleri doğru ve yerinde kullanarak sektörün daha iyi konuma gelebilmesi için tarım ve hayvancılığın tüm bileşenleriyle birlikte ortak bir proje geliştirilmesi ve bu projenin hayata geçirilmesi için gereken çalışmaların yapılması gerektiğini ifade etti.

ELMA ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİNE ZİYARET

Vali Mehmet Alpaslan Işık, Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız’ı ziyaret etti.

Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyetini ifade eden Elma Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Yıldız, ilimizin önemli tarımsal üretimlerinden birisi olan elmanın üreticiden tüccara, iç piyasaya, ihracatına, depolanmasına ve birliğin iyi tarım uygulamalarına yönelik sürdürdüğü faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

2021 yılının elma üreticisi çiftçilerimiz açısından bereketli ve kazançlı bir yıl olması temennisinde bulunan Vali Işık, Birlik Başkanı Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Mehmet Alpaslan Işık’ın Elma Üreticileri Birliğine gerçekleştirdiği ziyarete İl Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Şahinbaş eşlik etti.