Vali Meral, hayırsever vatandaşların ziyareti kapsamında ilk önce Ermenek ilçesinde TOKİ evlerinin bulunduğu bölgede cami yaptıran hayırsever vatandaşımız Fatma Tokyürek’i evinde ziyaret etti.

İlçenin tanınmış simalarından birisi olan merhum Ahmet Keleşoğlu’nun kız kardeşi olan hayırsever vatandaşımız Fatma Tokyürek’i ilçedeki evinde ziyaret ederek bir süre sohbet eden Vali Meral, TOKİ evlerinin bulunduğu bölgede önemli bir eksikliği giderecek olan caminin yapılmasına katkı sağlayan Fatma Tokyürek’e teşekkür ederek, hayırlı hizmetlerin devamını diledi.

Kendisini evinde ziyaret eden Vali Meral’e teşekkür ederek ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Vali Meral daha sonra Ermenekli iş adamı hayırsever vatandaşımız Hasan Kalan’ı işyerinde ziyaret etti. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Ermenek yerleşkesinde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu yaptırması nedeniyle hayırsever iş adamına teşekkür eden Vali Meral, hayırlı hizmetlerin devamını diledi. Hayırsever iş adamı Kalın, kendisini ziyaret eden Vali Meral’e teşekkür ederek ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Hayırsever işadamı Hasan Kalan tarafından yaptırılacak olan ve Uysal - Hasan Kalan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu adıyla yapımına başlanan ve iki yıl gibi kısa bir sürede tamamlanması planlanan bina, 4 katlı ve yaklaşık 5 bin 780 metrekare kapalı alana sahip olacak.