Yangın Bölgesine Yardımlar Devam Ediyor
Karaman Sudurağı Kooperatifi tarafından başlatılan kampanya kapsamında 15 bin saman balyası Mersin’in Silifke ilçesindeki üreticilere gönderildi.
YEREL
01.08.2021, 16:22
300

Yangın bölgelerinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanların yem sıkıntılarına vatandaşlar merhem oldu. Karaman Sudurağı Kooperatif Başkanı Erdem Uzun, İzzet Uzun ve Emre Ceyhan'ın başlatmış oldukları kampanya kapsamında kasaba halkının desteği ile 15 bin balya saman Mersin’in Silifke ilçesine gönderildi.
Ayrıca Mezitli ilçesinde çiftçilikle uğraşan Can Babacan, kendi imkânlarıyla Aydıncık ilçesine bir tır dolusu saman gönderdi.
Mersin İl Tarım ve Orman Müdürü Arif Abalı, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Nevzat Zayim ve Silifke İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yusuf Gün, bölgede yardımları bizzat koordine ederek ihtiyaç sahibi çiftçilere ulaştırılıyor.
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
Namaz Vakti
11 Ağustos 2022
İmsak | |||
Güneş | |||
Öğle | |||
İkindi | |||
Akşam | |||
Yatsı |