Gerçekleştirilen toplantıya, Vali Meral’in yanı sıra Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Dr. Sezer Işıktaş, Ayrancı Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Mustafa Türkcan, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il temsilcileri ile diğer koordinasyon kurulu üyeleri katıldı.

Vali Fahri Meral yılın son koordinasyon kurulu toplantısının Karaman ve ülkemiz için hayırlı olması dileklerinde bulunarak, yıl içerisinde tamamlanan ve yapımı devam eden yatırımların son durumu hakkında genel bir değerlendirme yaptı. Toplantı daha sonra yatırımcı kuruluşların temsilcilerinin 30 Eylül 2017 tarihi itibariyle il genelinde yatırımların gerçekleşme durumu ve devam eden projeler hakkında koordinasyon kurulu üyelerine bilgi vermesiyle devam etti.

30 Eylül 2017 tarihi itibariyle Karaman genelinde toplam 443 adet projeden 145 adet proje tamamlanırken, 226 proje ise devam etmektedir. Yatırımların fiziki gerçekleşme oranı ise %54 olurken toplam proje tutarı 3 milyar 473 milyon 726 bin 683 Türk Lirası olarak gerçekleşmiştir.

Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.