Haber Toros muhabirlerinden Tunahan Yıldırımer, kız arkadaşı Ayşe Tuğçe Bilgin‘e Karaman’da unutamayacağı bir evlenme teklifi yaptı.

Genç muhabir Yıldırımer, Henry Jones Cafe’de arkadaşlarının da yardımıyla sürpriz bir evlilik teklifi hazırladı. Genç çift cafede daha önceden hazırlanmış masalarına oturduğu esnada, ünlü sanatçı Hakan Altun’un “Benimle evlenir misin” müziği çalmaya başladı. Bir süre şoku üzerinden atamayan genç kız gül ve konfeti yağmuru altında kaldı. Henry Jones Cafe’de kopan alkış tufanı arasında Tunahan Yıldırımer evlenme teklif etti. Ayşe Tuğçe Bilgin de erkek arkadaşının yaptığı evlilik teklifini kabul etti. Genç kızın evlilik teklifine evet demesiyle Tunahan Yıldırımer sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı.

BİR GÜN SONRA EVLENDİLER

Tunahan ve Ayşe Tuğçe çifti düzenlenen nikah töreni ile dünya evine girdi.

Mümine Hatun Nikah Salonunda düzenlenen nikah merasiminde genç çiftin nikah şahitliğini, MHP Karaman Belediye Başkan Adayı Savaş Kalaycı, CHP Karaman Belediye Başkan Adayı Emin Ege ve gelin hanımın arkadaşı Merve Şolpan yaptı.

“YILLARDIR SORDUĞU SORU KENDİSİNE SORULDU”

Genç muhabir Yıldırımer nikah töreni esnasında belediye nikah memuru Ümit Özyurt tarafından yöneltilen; “Evlenmeye ramak kaldı, duygu ve düşüncelerinizi konuklarla paylaşmanızı isteriz” sorusu karşısında heyecanını gizleyemedi.

Yıldırımer yöneltilen soruya; “Aslında bu soruyu hep ben soruyordum, şuan bana sorulunca tuhaf oldum, heyecanlandım. Gerçekten anlatmaya gerek yok” diyerek cevapladı. Damattan sonra söz alan gelin Bilgin ise, heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Nikah töreninin ardından Ege, evlilik cüzdanını Tuğçe Yıldırımer’e verirken konuşmasında çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah törenine katılan davetliler ve meslek arkadaşları damat ve gelini tebrik etti.

Nikah sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren genç çift; “Öncelikle, evlenme teklifi organizasyonunda bize yardımcı olan başta Henry Jones Cafe ailesi ve Hasan Uçar abimize ve yakın arkadaşlarımıza, desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca sürpriz bir katılımla bizleri mutlu günümüzde yalnız bırakmayarak, bizleri onurlandıran başkan adaylarımız Sayın Kalaycı ile Ege beyefendiler ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Baştuğ abime teşekkür ederiz.” dedi.