Konu ile ilgili açıklama yapan Müdür Yardımcısı Huriye Yıldızbaş şunları söyledi: “eTwinning projeleri  yerel, ulusal ve Avrupa çapında farklı okullarla ortaklaşa yürütülen projelerdir. eTwinning projelerinde öğretmenler, öğrenciler, okullar, ebeveynler ve yerel yetkililer arasında yoğun bir işbirliği vardır. Farklı okullardan öğretmenler ve öğrenciler birlikte çalışır. Öğretmenler ve öğrenciler etkileşimde bulunurlar, araştırma yaparlar, karar alırlar, birbirlerine saygı duyarlar ve 21. yüzyıl becerilerini öğrenirler. eTwinning projeleri, ekibin her bir üyesinin katkılarını içerir.

Bu yıl okulumuz çok yoğun bir çalışma süreci geçirdi. Hem öğretmenlerimiz hem öğrencilerimiz özveriyle çalıştılar. Oklumuzda sekiz ayrı öğrenci grubuyla Etwinning projeleri yürütüldü. Projelerimizde görev alan öğretmen ve öğrencilerimiz şöyledir.

Gör Düşün Öğren Projesi; Fahriye Uyar, Mehtap Doğan Can, ve Huriye Yıldızbaş yürütücülüğünde toplam 28 öğrenci Environment Matters Projesi; Süleyman Karagöz yürütücülüğünde 6 öğrenci, Gönülden Dile Projesi; Fahriye Uyar yürütücülüğünde 7 öğrenci, Modern Version Of Mythological Hereos Projesi; Seniha Yüksel yürütücülüğünde 10 öğrenci, Dram-Ethic Projesi; Fahriye Uyar yürütücülüğünde 7 öğrenci, Yaşam Sokağı Projesi; Maşide Şahin yürütücülüğünde 6 öğrenci ile devam etmiştir.

Öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür eder, daha pek çok projede yer almalarını temenni ederiz.”