2020-2021 Futbol sezonunda Karaman Belediyespor’un Ligde kalmasına en az şampiyon olmuş kadar sevindik. Çünkü tekrar profesyonel lige çıkmak çok zor. Uzak bir hayal. Karaman Belediyespor’un ligde kalmasına spor camiası olarak çok memnun olduk. Ama gel gör ki, Karaman Belediyespor’un imkansızlıkları hala devam ediyor. Genç bir kadro ile devam edileceği yönünde duyumlar olmaktayız. Gönül ister ki, Karaman'a yakışan ne ise onu yapalım, ama her şey maddiyata dayanıyor.

Yılların ihmali, Karaman Spor olsun, Karaman Belediyespor olsun, kendi alt yapımızı kurup, futbola yetiştiremedik. Amaç burada herhangi birilerini suçlamak değil, hatta ilimizi temsil eden bu kulüpler belli bir akara sahip olup, bazı illerde olduğu gibi kimseye muhtaç olmadan faaliyetlerini sürdürebilmeliydi.

Teknik Direktör olarak, eski Konya Sporlu Salih Eken'in getirilmesi çok yerinde bir karar olmuştur. İlimiz spor camiasınca olumlu karşılanmıştır. Salih hoca Karamanlıların yakından tanıdığı bir isim. Salih hocanın getirilmesinin bir diğer faydası da Konya Spor camiasını yakınen bildiği için, Konya Spor’daki sporculardan da yararlanma imkanı olabilir.

2021-2022 Futbol sezonunda Karaman Belediyespor’umuza başarılar diliyorum.