İlimiz TFF 3. Profesyonel Lig’inde temsil eden Karaman Belediyespor, kendi sahamızda oynadığımız Tekirdağspor ile 1-1 beraber kaldı.

                Maçın başlamasından itibaren sürekli gol arayan, rakip kalede baskı kuran taraf Karaman Belediyespor’du. Takım kaptanı Muzaffer’in kullandığı o müthiş frikik direkten döndü. Bu pozisyon gol olsaydı takım biraz daha rahatlayacaktı. Kaptanı tebrik ediyorum.

                Karaman Belediyespor aradığı golü 89. dakikada İsmet Yazgan ile buldu ve 1-0 öne geçtik, maçın bitimine saniyeler kala kalesinde şanssız bir gol gördük ve maç 1-1 berabere tamamlandı. Hakem golü verdi maç bitti.

                Futbolda bunlar var. Moral bozmamak lazım, daha yolun başındayız. İnşallah önümüzdeki günlerde takımımızın daha iyi olacağı kanaatindeyim. Ben takımı çok iyi gördüm. Rakipten üstün oynadık, galibiyeti hak eden taraftık. Karamsar olmamak lazım. Karaman Belediyespor Kulübü’müze önümüzdeki maçlarda başarılar diliyorum.

                Karaman Belediye Spor’un 3. Profesyonel Lig’e çıkması, gerek spor camiası gerekse Karaman halkı tarafından sevinçle karşılanmış ve büyük moral kaynağı olmuştur. İlimizde mevcut amatör spor kulüplerinde oynayan tüm sporcuların tek amacı bir üst lig olan profesyonel ligde futbol oynamaktır. İlimizde profesyonel takım olmayışı bu gençleri moralman etkilemekte ve karamsarlığa itmekteydi. Ama şu anda tüm amatör futbolcuların hayalleri ilimizin tek profesyonel takımı olan Karaman Belediyespor’da yer almaktır.

                Karaman Belediyespor’un 3. Profesyonel Lig’e yükselmesinde emeği geçen Belediye Başkanımız Sayın Savaş Kalaycı’ya, kulüp yönetimine ve Karaman milletvekillerimize, Işın Çelebi Bey’e ve emeği geçen herkese spor camiası olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Spor ve sağlıklı (koronasız) günler diliyorum.

                                                                                                                   Mehmet Ali Demir

Kent Konseyi Spor Meclis Başkanı